Τοπικές Ειδήσεις

Κινητή Οφθαλμολογική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου στην Δ.Ε. Αρχαγγέλου

Σε συνέχεια των εξορμήσεων της Κινητής Οφθαλμολογικής Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου ‘‘Ανδρέας Παπανδρέου’’, η οποία αποτελεί ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, την Πέμπτη 22/06/2023 θα πραγματοποιηθεί Οφθαλμολογικός έλεγχος του πληθυσμού της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου.

Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, ενώ η ομάδα εργασίας που θα τον επιτελέσει αποτελείται από τον Δ/ντή Οφθαλμολογικής Κλινικής κ. Κόκκινο Μιχαήλ, τον επιμελητή Α’ κ. Αναστασίου Ευάγγελο, τον Οφθαλμίατρο κ. Λιακόπουλο Δημήτριο καθώς και την κα Σχίζα Μαρία νοσηλεύτρια της κλινικής.

Υπεύθυνος επικοινωνίας για το κλείσιμο των ραντεβού είναι ο κ. Μιχαλάκης Νίκος. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για τα ραντεβού είναι το 2244360000 τις ώρες 10:00πμ – 13:00 μμ.

Η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας και η βελτίωση του επιπέδου υγείας των πολιτών της Δωδεκανήσου και πέρα από τα γεωγραφικά όρια του νοσοκομείου ανήκουν στις προτεραιότητες της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου