Τοπικές Ειδήσεις

 Glamping – επένδυση της JPMorgan στη Ρόδο 

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η συμμετοχή της JPMorgan σε πρωτοποριακό τουριστικό project στην χώρα μας, συνολικού ύψους 40 εκατ. ευρώ.
Πρόκειται για την ανάπτυξη πολυτελούς κάμπινγκ ή αλλιώς glamping όπως λέγεται στα αγγλικά σε Λαύριο και Ρόδο (περιοχή Λαχανιά).
Πληροφορούμαστε πως στελέχη του αμερικανικού κολοσσού βρέθηκαν στη χώρα μας στις αρχές Ιουνίου για συνομιλίες με τον υποψήφιο Έλληνα συνεργάτη τους.
Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τους χώρους που θα δημιουργηθούν οι δυο υποδομές και εμφανίστηκαν απόλυτα ικανοποιημένοι.
Το project βρίσκεται σε φάση ωρίμανσης ενώ λέγεται πως έχει εξασφαλιστεί και η καταρχήν συμφωνία μεγάλης εγχώριας τράπεζας για συμβολή με χρηματοδότηση.
Το μόνο που απομένει είναι η τελική έγκριση των Αμερικανών, η οποία εκτιμάται πως δεν θα αργήσει να έρθει.

Πηγή ΟΤ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Παναγιωτης    21.06.2023 14:24

    Όπως πάει δε θα μείνει τίποτα όρθιο στο νησί,καμία παραλία.Αν θελετε με τετοιου είδους “επενδύσεις” να το κανετε Μύκονο,ήδη το έχετε καταφέρει σε έναν μεγάλο βαθμό.

Σχολιασμός άρθρου