Αθλητικά

Ροδήλιος: Συμμετείχε στον γύρο της Μεσαιωνικής Πόλης

Τις προηγούμενες ημέρες το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη διοργάνωσε τον γύρο της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου, ο οποίος δεν είχε αγωνιστικά χαρακτηριστικά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών.
Στον γύρο συμμετείχε ο Ροδήλιος, με αθλητές, αθλήτριες, γονείς και μέλη του συλλόγου, εκδίδοντας ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής:
«Με συμμετοχή των αθλητών μας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των ναρκωτικών, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία o ποδηλατικός γύρος της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου στις 16/06/2023.
Συμμετείχαν τα μέλη, οι γονείς και το προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου και της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα εξαρτήσεων.
Εκτιμούμε ιδιαίτερα την πρόσκληση του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη η οποία συμμετοχή μας αποδεικνύει ότι έχετε συμμάχους στις προσπάθειές σας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου