Αθλητικά

Ροδίων Άθλησις: Κέρδισαν εμπειρίες οι Παγκορασίδες

Στη Σάμο ταξίδεψαν οι Παγκορασίδες του Ροδίων Άθλησις για τους αγώνες της Ζ’ Περιφέρειας, με την Άθληση Μυτιλήνης να παίρνει την πρώτη θέση.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση από τον σύλλογο του νησιού μας, αναφέρονται τα εξής:
«Την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων είχαν το σαββατοκύριακο που μας πέρασε 17-18/06 στην πανέμορφη Σάμο τα μικρά μας κορίτσια.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες, Πολυκράτη Σάμου, Γ.Σ. Νηρέας Καρδαμύλων και πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα Α.Σ. Άθληση για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Νικολαΐδη και στην ομάδα του Πολυκράτη Σάμου για την άψογη φιλοξενία τους. Σειρά παίρνει τώρα το beach volley και η μεταφορά όλων μας των τμημάτων στην άμμο».
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι Παγκορασίδες του Ροδίων Άθλησις τερμάτισαν στην τελευταία θέση του ομίλου, χάνοντας και τα τρία παιχνίδια. Συγκεκριμένα με 3-1 σετ από τον Πολυκράτη Σάμου, με 3-0 σετ από την Άθληση Μυτιλήνης και με 3-2 σετ από το Νηρέα Καρδαμύλων Χίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου