Ειδήσεις

Οδηγίες της Ένωσης Ξενοδόχων Κω για τους Ρώσους τουρίστες

Η ανακοίνωση της πτώχευσης του Ρωσικού πρακτορείου Labirint στη Μόσχα, μας καταβάλλει ως δυσάρεστη έκπληξη μέσα στην υψηλότερη σε ζήτηση χρονική στιγμή της τουριστικής περιόδου. Ειδικά μάλιστα όταν το συγκεκριμένο πρακτορείο ήταν μεταξύ άλλων από αυτά που άνοιξαν την πόρτα της Ρωσικής αγοράς στη χώρα μας.

Οι συνεργαζόμενοι ξενοδόχοι με το εν λόγω πρακτορείο έχουν ήδη λάβει κάποιες πρώτες οδηγίες από το διαχειριστή του, το LE GRAND.

Στην Κω ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις ενώ οι σημερινές αφίξεις έτυχαν σωστής διαχείρισης με την ελάχιστη για τους τουρίστες ταλαιπωρία. Είμαστε σε αναμονή των πτήσεων που θα επιστρέψουν τους άτυχους ταξιδιώτες στη χώρα τους, οι οποίοι σημειωτέων έχουν εξοφλήσει ήδη τις διακοπές που ΔΕΝ θα κάνουν!

Καλούμε τους συναδέλφους ξενοδόχους, στα πλαίσια του δυνατού και πάντα ανάλογα με τη συμφωνία που έχουν με το LE GRAND όσον αφορά στο Labirint, να αποδείξουν για μια ακόμη φορά το μέγεθος της Ελληνικής φιλοξενίας. Ας τονίσουμε πως η Ρωσική αγορά έχει γίνει μια από τις σημαντικότερες στο νησί μας και σε κάθε περίπτωση επιθυμούμε να κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα το όνομα και την εικόνα του νησιού μας και κατ’επέκταση και της χώρας μας.

Με τιμή,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κωνσταντίνα Σβύνου Τριανταφυλλοπούλου Μαίρη

kosnews24.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου