Αθλητικά

Ηρακλής: Συνεχίζει ακάθεκτος, προτεραιότητα το γηπεδικό

Κάθε μέρα και πιο ήσυχος μπορεί να αισθάνεται ο προπονητής του Ηρακλή Κώστας Πάττας, βλέποντας τη νέα διοίκηση του σωματείου των Μαριτσών να κλείνει τα ανοιχτά μέτωπα, κρατώντας στην ομάδα βασικά στελέχη του κορμού της. Ένα τέτοιο είναι και ο πολύπειρος επιθετικός Μάριος Μπαϊρακτάρης, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τους «ροπαλοφόρους» και θα συνεχίσει να τους προσφέρει τις υπηρεσίες του για άλλη μία χρονιά. Η ανακοίνωση:
«Άλλη μία σημαντική ανανέωση για την ενίσχυση του Ηρακλή μας, ο Μάριος Μπαϊρακτάρης. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία. Συνεχίζουμε… Μόνο Ήρα».
Επιπλέον, ένα σημαντικό ζητούμενο για τους ανθρώπους του Ηρακλή μοιάζει να είναι η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων γηγενών ποδοσφαιριστών.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η ενεργοποίηση του Ευθύμιου Βασιλώττου, ο οποίος επιστρέφει μετά από μία χαμένη-λόγω φόρτου εργασίας-σεζόν:
«Άλλο ένα δικό μας παιδί επιστρέφει στην οικογένεια του Ηρακλή μας. Ο Ευθύμιος Βασιλώττος, έπειτα από αποχή ενός χρόνου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία. Μόνο Ήρα».
Μεγάλο στοίχημα το γήπεδο
Ψηλά στην ατζέντα των ανθρώπων του Ηρακλή βρίσκεται η ανακατασκευή του γηπέδου των Μαριτσών, ώστε να γίνει πιο λειτουργικό, ασφαλές και φιλικό τόσο για τους ποδοσφαιριστές, όσο και για τον φίλαθλο κόσμο.
Οι «ροπαλοφόροι» θέτουν ως προτεραιότητα την αποκατάσταση του εδώ και χρόνια προβληματικού αγωνιστικού χώρου (φυσικός χλοοτάπητας), την περαιτέρω ανακαίνιση των αποδυτηρίων, των βοηθητικών χώρων, καθώς και της εξέδρας.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου