Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήρια επιστολή του 6ου Γυμνασίου Ρόδου προς τον Δήμαρχο Ρόδου Αντ. Καμπουράκη

Αξιότιμε Δήμαρχε, κ. Αντώνη Καμπουράκη,

Εκ μέρους της εκπαιδευτικής κοινότητας του 6ου Γυμνασίου Ρόδου, αλλά κι εγώ προσωπικά, θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες, ως ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της γενναιόδωρης χορηγίας σας προς το σχολείο μας.

Το προσωπικό σας ενδιαφέρον, η διακριτικότητα και η ευγένεια που επιδείξατε στο αίτημά μας να παρουσιάσουμε τις εκπαιδευτικές μας δράσεις της Σχ. Χρονιάς 2022-2023, είναι πραγματικά αξιέπαινα. Η αρωγή σας είναι απόδειξη αγάπης προς τους μαθητές μας, απόδειξη ότι στηρίζετε Σχολικές δράσεις, τις προγραμματισμένες και τις κατάλληλα σχεδιασμένες δράσεις ενός σχολείου που συμπληρώνουν και εμπλουτίζουν τα προγράμματα σπουδών. Έμπρακτη απόδειξη ότι στηρίζετε σχολικές δράσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς στο πλαίσιο της αξιολόγησης όσο και στο πλαίσιο των μαθημάτων του ωρολογίου προγράμματος, εντός ή/και εκτός του σχολείου και σε συνεργασία με άλλα σχολεία ή/και με άλλους φορείς (όπως Μουσεία, Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σχολικά δίκτυα, επιστημονικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς, βιβλιοθήκες, λέσχη φιλαναγνωσίας κ.λπ.). Δράσεις που έχουν διεπιστημονικό/διαθεματικό, βιωματικό χαρακτήρα και ενθαρρύνουν τη διερεύνηση. Δράσεις που αποσκοπούν στον εμπλουτισμό του περιεχομένου των προγραμμάτων σπουδών, στην ανάπτυξη των ικανοτήτων και δεξιοτήτων των μαθητών, στην αισθητική καλλιέργεια, στην έκφραση της δημιουργικότητας, στη συνεργατικότητα, στην ανάπτυξη της αυτονομίας και της υπευθυνότητας και στην ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον. Σχολικές δράσεις που συντελούν στην ανάπτυξη του δημοκρατικού ήθους, στο άνοιγμα του σχολείου στην τοπική κοινότητα και επιτελούν αντισταθμιστικό ρόλο παρέχοντας τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Η χαρά και οι ευχαριστίες εκ μέρους μας θα εκφραστούν με την ανάδειξη αυτής σας της χειρονομίας με κάθε πρόσφορο τρόπο. Ευχόμαστε να είστε υγιής, να χαίρεστε την οικογένεια σας και να έχετε πάντα τη δύναμη να προσφέρετε την υποστήριξή σας στο κοινωνικό σύνολο του τόπου μας.

Με βαθύτατη εκτίμηση

Η Δ/ντρια

Παρασκευή (Βιβή) Ξανθούλη

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου