Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Τέλος ο Γκέστι Σουλάι

Παρελθόν από τις τάξεις του Α.Σ. Ρόδος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αποτελεί ο Γκέστι Σουλάι.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κω, με ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, επισημοποίησε την αποχώρησή του από τα «ελάφια».
Στη σχετική ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:
«Ήρθε η ώρα μετά από 5 χρόνια να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την ομάδα της Ρόδου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες και τα προπονητικά team που συνεργάστηκα αυτά τα 5 χρόνια.
Να ευχαριστήσω επίσης και τον πρόεδρο της ομάδος κ. Μαρτίνη, για όσα μου προσέφερε και για την εμπιστοσύνη του, αλλά πάνω από όλα τους φίλους- φιλάθλους-οπαδούς της αγαπημένης μου ομάδας.
Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα όλα αυτά τα χρόνια, με πολλές χαρές και πολλές λύπες αλλά πάντα ήμουν εκεί για την ομάδα, δίνοντας πάντα το 100% και τον καλύτερο εαυτό μου σε οποία θέση και να αγωνίστηκα. Ωστόσο δεν θα πω αντίο αλλά εις το επανιδείν ελαφάρα μου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου