Τοπικές Ειδήσεις

Ο 18χρονος ταλαντούχος καλλιτέχνης Μιλτιάδης Χαρόβας από τη Ρόδο ανοίγει τα φτερά του στο τραγούδι και την τηλεόραση!

Μια λαμπρή καριέρα ανοίγει για τον ταλαντούχο καλλιτέχνη Μιλτιάδη Χαρόβα από τη Ρόδο ο οποίος έχει ανοίξει τα φτερά του και στο τραγούδι και στην υποκριτική!
Ο 18χρονος πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης φέτος το καλοκαίρι βρίσκεται στο πλευρό της κορυφαίας Ελληνίδας pop star, Ελένης Φουρέιρα.
Το μεγάλο καλοκαιρινό tour της Ελένης είναι γεγονός και ο Μίλτος τραγουδά και ξεσηκώνει το κοινό στην έναρξη του σόου πριν η μεγάλη καλλιτέχνιδα κάνει την εμφάνισή της. Με μία ξεχωριστή ενέργεια, χαρίζει αξέχαστες στιγμές τραγουδώντας διάφορα γνωστά κομμάτια από την ελληνική και ξένη δισκογραφία.
Κλείνοντας ο Μίλτος παρουσιάζει την πρώτη του επίσημη δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Σώμα Δανεικό». Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Panik Records συνοδευόμενο από ένα εκπληκτικό, καλοκαιρινό videoclip.
Μάλιστα το σχήμα στις 12 Ιουλίου θα κάνει την εμφάνισή του στη Ρόδο στο δημοτικό στάδιο «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» στις 9 το βράδυ.
Αμέσως μετά σειρά έχει στις 15/7 η Βαρκελώνη, στις 28/8 η Κρήτη, στις 5/9 η Λάρισα, στις 23/9 τα Ιωάννινα και στις 16/11 το Αμστερνταμ.
Ο Μίλτος Χαρόβας εισβάλει στη «Γη της ελιάς»
Ο πολυτάλαντος όμως 18χρονος καλλιτέχνης από τη Ρόδο, κάνει την εμφάνισή του στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega «Γη της Ελιάς» μετά από πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου! Ο ρόλος που υποδύεται είναι ο «Παρασκευάς». Ενας στρατιώτης που θα γνωρίσει ο Φίλιππος στο στρατό και οι δυο τους θα γίνουν αμέσως αχώριστοι φίλοι. Τι χαρακτήρας είναι όμως; Είναι αυτό που φαίνεται; Ο ήρωας θα είναι μόνιμος και θα τον γνωρίσουμε καλύτερα στον Γ’ κύκλο της σειράς!

Η εμφάνισή του στο Χ-FACTOR
Ο Μιλτιάδης Χαρόβας είχε εμφανιστεί πέρυσι στο δημοφιλές show Χ-FACTOR καταφέρνοντας να εντυπωσιάσει τους κριτές ήδη από τις πρώτες του εμφανίσεις.
Δεν χαρακτηρίστηκε τυχαία ανερχόμενο αστέρι της μουσικής σκηνής της Ελλάδας και παρότι ήταν μαθητής του Βενετοκλείου Λυκείου, πηγαινοερχόταν από την Αθήνα για τις ανάγκες του δημοφιλούς μουσικού διαγωνισμού X- Factor.
Ο Μιλτιάδης, παρότι ξεκίνησε πριν από περίπου τρία χρόνια να ασχολείται με την μουσική, το ταλέντο του φάνηκε από πολύ μικρή ηλικία όμως κανείς από το οικογενειακό του περιβάλλον τότε δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό λίγα χρόνια αργότερα, θα του άνοιγε τις πόρτες του πιο δημοφιλούς μουσικού διαγωνισμού στην Ελλάδα.
Ο 17χρονος ξεκίνησε να ανεβάζει διασκευές τραγουδιών στην πλατφόρμα TikTok με μεγάλη απήχηση, όπου και τον εντόπισαν οι υπεύθυνοι του μουσικού διαγωνισμού και μέχρι το “X Factor” δεν είχε βρεθεί ποτέ μπροστά σε κοινό με παραπάνω από πέντε άτομα!
Παρά το γεγονός ότι η απόσταση από την Αθήνα τού στέρησε πέρυσι ευκαιρίες για περισσότερες πρόβες και μεγαλύτερη επαφή με τους συντελεστές και τους κριτές που προετοιμάζουν τους διαγωνιζόμενους για τις live εμφανίσεις τους, κατάφερε να ξεχωρίσει όχι μόνο για την εμφάνισή του, αλλά και για το ταλέντο του το οποίο ο ίδιος αποφάσισε να καλλιεργήσει.
Ο Μιλτιάδης εργάστηκε ένα καλοκαίρι με δική του πρωτοβουλία ως μαθητής ακόμα για να πάρει την πρώτη του κιθάρα, στη συνέχεια γράφτηκε στο Ωδείο και με τη βοήθεια της οικογένειάς του στη συνέχεια αγόρασε και πιάνο. Ουσιαστικά, ο 18χρονος ξεκίνησε ως αυτοδίδακτος και έπειτα ξεκίνησε να καλλιεργεί το ταλέντο του στη μουσική ενώ η εξέλιξή του στο X- Factor ήταν εντυπωσιακή.
Γράφει δικά του τραγούδια, στίχο και μουσική, και στόχος του είναι να σπουδάσει μουσική στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο.
Ως άνθρωπος είναι ευδιάθετος και επικοινωνιακός, ευαίσθητος και ταυτόχρονα δυναμικός, του αρέσει να ζει διαφορετικές εμπειρίες και να μην επαναπαύεται στην καθημερινότητά του.
Του αρέσει η pop μουσική και αγαπημένοι του καλλιτέχνες είναι ο Harry Styles και ο Shawn Mendes. Ο ίδιος, δεν ένιωθε έτοιμος να δοκιμαστεί σε ένα μουσικό διαγωνισμό όπως το X-FACTOR παρά τα θετικά σχόλια που λάμβανε μέχρι που τον εντόπισαν οι συντελεστές του μέσα από το Tik Tok και όταν του έγινε η πρόταση για να λάβει μέρος στο δημοφιλές show είπε ναι και μάλιστα τότε ήταν που ξεκίνησε να κάνει και μαθήματα φωνητικής. Και από εκεί ξεκίνησαν όλα!
Η εμφάνιση στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Γη της Ελιάς» και η συμμετοχή του στο μουσικό σχήμα της Ελένης Φουρέιρα είναι η επιβράβευση της σκληρής δουλειάς και όπως όλα δείχνουν είναι μόνο η αρχή μιας λαμπρής καριέρας στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

08

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ    06.07.2023 12:20

    ΣΤΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΧΑΡΟΒΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΛΟΓΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΗΘΟΥΣ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ !!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ !!!

  • ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ    06.07.2023 12:17

    ΣΤΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΣΤΑΡΟΒΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΛΟΓΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ !!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ !!!

Σχολιασμός άρθρου