Αθλητικά

«Φουλάρουν» οι «πράσινοι!»

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Ρόδου. Καθημερινά, οι «πράσινοι» …καταπίνουν πολλά χιλιόμετρα στο βοηητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σκούνα. Ο έμπειρος προπονητής, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα μπορεί να παίζει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και να ικανοποιεί τον κόσμο που θα πηγαίνει στο γήπεδο για να το παρακολουθήσει. Από χθες, στο πρόγραμμα μπήκαν και οι «διπλές» προπονήσεις, οι οποίες θα γίνονται ορισμένες ημέρες της εβδομάδας και όποτε κρίνεται απαραίτητο από την τεχνική ηγεσία. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι τις 15 Αυγούστου, οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές. Την ημέρα εκείνη, οι παίκτες της Ρόδου θα πάρουν το πρώτο τους ρεπό για να ξεκουραστούν. Από χθες, στο πρόγραμμα συμμετέχει κανονικά και ο Γιώργος Δήμας, ενώ από αύριο αναμένεται να βρίσκεται στο νησί μας και ο Λάζαρος Θεοδωρέλλης προκειμένου να ενσωματωθεί και αυτός στην ομάδα. Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και οι υπόλοιπες μετεγγραφικές κινήσεις και το ρόστερ θα είναι έτοιμο.
Παρουσιάζει το ρόστερ!
Στο μεταξύ, σε μια ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 8.30μ.μ., θα γίνει η παρουσίαση του νέου ρόστερ αλλά και της τεχνικής ηγεσίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην καφετέρια Pane Di Capo στις «Πηγές» Καλλιθέας. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο σύλλογος, αναφέρονται τα εξής:
«Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση που διοργανώνει η ομάδα μας, την Πέμπτη 7 Αυγούστου στις 8.30μ.μ. στο Pane Di Capo στις «Πηγές» Καλλιθέας. Κατά την διάρκεια της θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία καθώς θα γίνει η παρουσίαση τους. Θα ακολουθήσει μπουφές και cocktail».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου