Ειδήσεις

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων της Ρωσίας ζητά την συνδρομή της κυβέρνησης

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ – kommersant

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων της Ρωσίας (ATOR) προσέφυγε στο αρμόδειο Υπουργείο της Ρωσικής κυβέρνησης για έκτακτες ανάγκες ζητώντας να οργανώσουν τα ταξίδια επιστροφής των ρώσων τουριστών οι οποίοι είχαν ήδη προπληρώσει οργανωμένες εκδρομές και διακοπές με τον ‘Λαβύρινθο’ που ανέστειλε ξαφνικά τις δραστηριότητές του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν στην Ρωσία, οι τουρίστες που δικαιούνται να επιστρέψουν χωρίς επιβαρύνσεις είναι μόνον εκείνοι που αγόρασαν από τον ταξιδιωτικό πράκτορα πλήρες πακέτα υπηρεσιών, (με ταξίδια και διαμονής) όπως σημειώνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ATOP.

Όπως αναφέρεται σχετικά η ρωσική υπηρεσία Εκτάκτων Αναγκών του αρμόδιου υπουργείου, έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή της να συνδράμει στην άμεση και ομαλή επιστροφή των τουριστών στην χώρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου