Τοπικές Ειδήσεις

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου: Γίνε Εθελοντής Δότης Αιμοποιητικών Κυττάρων/Μυελού των Οστών

Μπορεί να είσαι ο μοναδικός που έχει τη δύναμη να σώσει έναν άνθρωπο που πάσχει από λευχαιμία ή άλλο σοβαρό αιματολογικό νόσημα»
Μια νέα εποχή ξεκινά για την ενημέρωση των πολιτών για τη σημασία της προσφοράς μυελού των οστών/αιμοποιητικών κυττάρων στη Ρόδο, μετά την ανανέωση της συμφωνίας συνεργασίας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» με το Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη.
Με την συνεργασία που επικυρώθηκε με την πρόσφατη υπογραφή του σχετικού Συμφώνου μεταξύ των δυο Διοικήσεων, ο Σύλλογος μας αποτελεί σημαντικό μέλος του επίσημου δικτύου συνεργατών και θα συνεχίσει να αποτελεί για τα επόμενα χρόνια το σημείο αναφοράς της περιοχής για την ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μέσα από αυτή τη συνεργασία μας δίνεται η δυνατότητα να αποτελούμε σημαντικό κρίκο σε αυτή την «αλυσίδα αγάπης και ζωής» όπου οι πολίτες και φορείς της περιοχής μας θα μπορούν να απευθύνονται προκειμένου να ενημερώνονται υπεύθυνα, να γίνεται προγραμματισμός ενημερωτικών διαλέξεων και λήψη δειγμάτων.
Με τη συνεργασία αυτή δεσμευόμαστε να προσφέρουμε το βέλτιστο των δυνατοτήτων μας στην προσπάθεια σωστής ενημέρωσης στο ζήτημα της δωρεάς και μεταμόσχευσης του μυελού των οστών ώστε να πετύχουμε την αύξηση του αριθμού εθελοντών δοτών, που αποτελεί στόχο ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.
Γι’ αυτό ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», στέκεται στο πλευρό του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ με στόχο να ενισχύσουμε το σημαντικό αυτό έργο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου