Αθλητικά

Rodos Cup 2023: Αυξάνονται οι συμμετοχές

Μέρα με την ημέρα αυξάνονται οι συμμετοχές στο Rodos Cup 2023 που θα διεξαχθεί από τις 23 έως και τις 28 Ιουλίου, με διοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Ιστιοπλόων Ανοιχτής Θάλασσας Ρόδου.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της «δσπορ», οι συμμετοχές έφτασαν τις 60, με περίπου 450 ιστιοπλόους να ανυπομονούν για την εκκίνηση της σπουδαίας διοργάνωσης.
Η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι η Κυριακή 23 Ιουλίου, όπου εκεί θα γίνει γνωστός ο οριστικός αριθμών των σκαφών και των ιστιοπλόων που θα δώσουν την… μάχη τους στο Rodos Cup 2023.
Την ίδια ημέρα θα γίνει η παρουσιάσει του αγώνα στους συμμετέχοντες, η συγκέντρωση των κυβερνητών και η μέτρηση των σκαφών, ενώ το πρωί της Δευτέρας 24 Ιουλίου θα ξεκινήσει ο αγώνας, με την 1η ιστιοδρομία από την Κω στην Κάλυμνο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου