Αθλητικά

Super League 2: Αναβολή στην ψήφιση της προκήρυξης

Αναβλήθηκε η ψήφιση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League 2 για την σεζόν 2023-2024, η οποία μεταφέρθηκε για την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της λίγκας.
Η μοναδική απόφαση που πάρθηκε στην συνεδρίαση του συνεταιρισμού ήταν η διορία ενός μήνα που δόθηκε στον Ηρακλή για να αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει στα πολιτικά δικαστήρια.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση από τη διοργανώτρια αρχή, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Μετά το πέρας της συνεδρίασης, το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, έλαβε τις εξής αποφάσεις:
Λόγω προσφυγής της ΠΑΕ ‘’Παναθλητικός Όμιλος Τρίγλιας ο Ηρακλής ΠΑΕ’’ ενώπιον του Εφετείου Αθηνών καταθέτοντας αγωγή ακύρωσης και αναστολής κατά παράβαση των διατάξεων του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και συγκεκριμένα του άρθρου 35, το Δ.Σ. της S.L.2 αποφασίζει όπως απευθύνει ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ στην ανωτέρω ΠΑΕ να αποσύρει την από 14/6/23 αγωγή ενώπιον του Εφετείου Αθηνών όπως και την από 20/6/23 αίτηση αναστολής ενώπιων του Εφετείου Αθηνών (ΓΑΚ 5623/2023) προς αποφυγή των κυρώσεων που προβλέπονται στο άρθρο 35 παρ. 2α του ΚΑΠ και απαγορεύει σε αυτή το δικαίωμα μετεγγραφών για την επόμενη μετεγγραφική περίοδο.
Ανέβαλε την συζήτηση για την ψήφιση της προκήρυξης του πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 για επόμενο συμβούλιο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου