Τοπικές Ειδήσεις

Πρωτοσέλιδο στη βρετανική Daily Mail η «κόλαση» των τουριστών στη Ρόδο

«Οι πυρκαγιές αναγκάζουν εκατοντάδες Βρετανούς παραθεριστές να εκκενώσουν τα ξενοδοχεία τους και να περπατήσουν 6 χιλιόμετρα με ζέστη 35 βαθμών Κελσίου»

Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της βρετανικής ιστοσελίδας της Daily Mail  είναι αυτή την ώρα η «καλοκαιρινή κόλαση» των χιλιάδων τουριστών στη Ρόδο, που εγκατέλειψαν άρον άρον τα τρία ξενοδοχεία που τυλίχτηκαν στις φλόγες της ανεξέλεγκτης πυρκαγιάς που καίει στο νησί εδώ και 5 ημέρες.

«Οι πυρκαγιές αναγκάζουν εκατοντάδες Βρετανούς παραθεριστές να εκκενώσουν τα ξενοδοχεία τους και να περπατήσουν 6 χιλιόμετρα με ζέστη 35 βαθμών Κελσίου – προκαλώντας πλημμύρα παραπόνων σε εταιρείες διακοπών» γράφει η εφημερίδα.

Βρετανός τουρίστας στη Ρόδο στο Skynews: Εσερνα δύο ώρες τις βαλίτσες μου στους 40 βαθμούς

Η ανεξέλεγκτη, καταστροφική φωτιά στη Ρόδο και οι δραματικές εικόνες εκκένωσης τριών μεγάλων ξενοδοχείων από χιλιάδες – ξένους κυρίως βρετανούς – τουρίστες, έχουν αρχίσει και προβάλλονται εκτενώς στα βρετανικά μέσα και στα social media.

Βρετανός τουρίστας από το Κιοτάρι στη Ρόδο δήλωσε στο Skynews ότι αναγκάστηκε να φύγει από το ξενοδοχείο του και «να σύρει τις βαλίτσες του για δύο ώρες» μέσα σε καύσωνα 40 βαθμών Κελσίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου