Τοπικές Ειδήσεις

Δύσκολη η κατάσταση στη Μαλώνα – Η φωτιά μπήκε στο Γεννάδι

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η κατάσταση στη Μαλώνα, όπου σημειώθηκε μεγάλη αναζωπύρωση με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την αντιμετωπίσουν αφού υπάρχει κίνδυνος να μπει η φωτιά στον οικισμό.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες της «δ» η φωτιά έχει ήδη μπει αυτή την ώρα στο Γεννάδι απειλώντας περιουσίες, ενώ και σε αυτό το μέτωπο οι πυροσβέστες και εθελοντές κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σώσουν τον οικισμό!

Νωρίτερα, μέσω 112 και οι κάτοικοι και επισκέπτες στο Γεννάδι, όπως και αυτοί σε Πλημμύρι και Λαχανιά, κλήθηκαν να εκκενώσουν όλοι προς Λίνδο.

Την κατάσβεση επιχειρούν 266 πυροσβέστες με 16 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 55 οχήματα, πλήθος εθελοντών κι όλοι οι φορείς Πολιτικής Προστασίας, ενώ από το πρώτο φως της ημέρας ρίψεις νερού περιοδικά εκτελούν 9 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.

Η πύρινη λαίλαπα κατακαίει εδώ και οκτώ ημέρες τη Ρόδο χωρίς να υπάρχει καμία ένδειξη ύφεσης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου