Τοπικές Ειδήσεις

Πυρκαγιά στη Ρόδο – Επιπλέον ακυρώσεις και από τον τουρ οπερέιτορ FTI

Μετά την TUI, ένας ακόμη Γερμανός τουρ οπερέιτορ, ο FTI αποφάσισε τώρα να ακυρώσει τα ταξίδια, με διαμονή σε ξενοδοχεία και καταλύματα στη Νότια Ρόδο, μέχρι και την Κυριακή 30 Ιουλίου.

Ωστόσο, τα ταξίδια στα βόρεια της Ρόδου θα πραγματοποιηθούν ξανά από την ερχόμενη Πέμπτη, δήλωσε εκπρόσωπος τουρ τουριστικού οργανισμού. Ο FTI δίνει τη δυνατότητα σε όσους πρόκειται να ταξιδέψουν στο νησί μέχρι την Κυριακή να κάνουν νέα κράτηση σε άλλους προορισμούς δωρεάν ή να ακυρώσουν το ταξίδι τους.

Το ίδιο μπορούν να κάνουν και οι πελάτες που θα διέμεναν έως και τις 31 Ιουλίου σε ξενοδοχεία που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά στην περιοχή γύρω από το Κιοτάρι.

Υπενθυμίζεται ότι οι τουρ οπερέιτορ Schauinsland-Reisen και DER Touristik ακύρωσαν ταξίδια στις πληγείσες περιοχές έως τις 28 Ιουλίου και 29 Ιουλίου αντίστοιχα. Ωστόσο, η τρέχουσα κατάσταση εξακολουθεί να παρακολουθείται πολύ στενά και οι αποφάσεις λαμβάνονται με βάση τις εξελίξεις, που θα καθορίσουν και τις νέες αποφάσεις.

Πηγή tornosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου