Αθλητικά

Αλλαγή στις ημερομηνίες του 3ου XXSPORTS 3on3!

Λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς, άλλαξαν οι ημερομηνίες στο τουρνουά του XXSPORTS. Η ανακοίνωση των διοργανωτών: ”Λόγω της ανεξέλεγκτης πυρκαγιάς που πλήττει το νησί μας τις τελευταίες 9 ημέρες, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τελείως τις ημερομηνίες του 3oυ XXSPORTS 3on3 Summer Basketball Tournament. Επόμενο ραντεβού μας πλέον στην Παστίδα το επόμενο τριήμερο (4-5-6 Αυγούστου) με την ευχή να έχει τελείως ο πύρινος εφιάλτης. Όσες ομάδες είχαν δηλώσει στα Αφάντου μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να κλείσουν θέση στο γήπεδο Παστίδας. Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες θέσεις. Τέλος το τουρνουά στα Αφάντου μεταφέρεται για τις 18-19-20 Αυγούστου και μια εβδομάδα μετά θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση.

Πρόγραμμα Αγώνων
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες και αντίστοιχα σε τρία διαφορετικά ανοιχτά γήπεδα του νησιού
4, 5 & 6 Αυγούστου – Ανοιχτό Γήπεδο Παστίδας (12/20 Ομάδες)
18, 19 & 20 Αυγούστου – Ανοιχτό Γήπεδο Αφάντου (3/20 Ομάδες)
Στο ενδιάμεσο κάθε τουρνουά θα υπάρχει διαγωνισμός τριών πόντων
Τελική φάση: Κυριακή 27 Αυγούστου
Στο ενδιάμεσο κάθε τουρνουά θα υπάρχει διαγωνισμός τριών πόντων

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου