Τοπικές Ειδήσεις

Φωτιά προκλήθηκε από κολώνα της ΔΕΗ στην περιοχή της Σαλάκου

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί όταν ξέσπασε πυρκαγιά στη Σάλακο στην περιοχή του γηπέδου. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επικεφαλής τον Διοικητή, Νικήτα Βενιό. «Σωτήρια» απεδείχθη η άμεση παρέμβαση της ΕΘΟΜΑΚ Σαλάκου, ενώ στην αντιμετώπιση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν επίσης ο δήμος Ρόδου, η ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. και η εθελοντική ομάδα ΕΟΠΚ-CB.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κάηκε μικρή με ξερά χόρτα και ευτυχώς η φωτιά δεν πρόλαβε να εξαπλωθεί, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Σηκώθηκαν επίσης εναέρια μέσα, δεν χρειάστηκε ωστόσο να γίνουν ρίψεις νερού.

Όπως όλα δείχνουν, η φωτιά ξεκίνησε από κολώνα της ΔΕΗ η οποία κόπηκε στα δύο! Στην περιοχή παραμένουν οχήματα της ΠΥΡ και εθελοντών για την αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου