Τοπικές Ειδήσεις

Γ. Χατζημάρκος: Ενα πολύ μεγάλο έργο, αυτό της ύδρευσης Λίνδου, Νότιας Ρόδου, Αρχαγγέλου και Αφάντου, περνά στο επόμενο στάδιο

Για την έναρξη της δεύτερης φάσης των έργων ύδρευσης από το φράγμα του Γαδουρά ενημερώνει με ανάρτησή του στα social media, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Ενα πολύ μεγάλο έργο, αυτό της Υδρευσης Λίνδου, Νότιας Ρόδου, Αρχαγγέλου και Αφάντου, περνά στο επόμενο στάδιο.
Εφτασαν στο νησί οι σωληνώσεις των νέων δικτύων και οι δυσκολίες της περιόδου που προηγήθηκε, λόγω της αλλαγής τιμών πρώτων υλών μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, ξεπεράστηκαν.
Η δουλειά στο Νότιο Αιγαίο, δεν σταματά ποτέ. Παράλληλα και ταυτόχρονα με τις όποιες καταστάσεις καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, η δουλειά δεν μένει πίσω.
Το έργο της ύδρευσης Λίνδου, Νότιας Ρόδου, Αρχαγγέλου κ Αφάντου, κινδύνευσε απο την εκτίναξη των τιμών των πρώτων υλών που έφερε η ενεργειακή κρίση αλλά δεν εγκαταλείφθηκε. Οπως γίνεται με όλα τα έργα σε κάθε νησί μας, το πολιτικό προσωπικό και τα στελέχη της Περιφέρειας μας είναι εκεί που οι καταστάσεις, οι συνθήκες, οι προκλήσεις, απαιτούν.
Ενα ακόμα όνειρο δεκαετιών, ένα ακόμα μεγάλο έργο ξεχασμένο και απο τον χρόνο, πέρασε στο τελικό στάδιο της υλοποίησης του. Γιατί, κάποιοι λειτουργούν με υψηλό αίσθημα καθήκοντος και πραγματικό ενδιαφέρον.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου