Αθλητικά

Τριπλή μετεγγραφική κίνηση

Πολύ κοντά στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, ενόψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ( απομένει να οριστικοποιηθεί και επίσημα), βρίσκεται η ομάδα του Εθνικού Αρχίπολης.
Το συγκρότημα του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου βρίσκεται μία ανάσα από την επισημοποίηση της απόκτησης του μεσοεπιθετικού, Παναγιώτη Κουκουτσέλα και του αριστερού αμυντικού, Μόνκιλ Μάντσεφ.
Οι Αρχιπολενοί έχουν συμφωνήσει προφορικά και με τους δύο ποδοσφαιριστές και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, που αφορούν τις «ελευθέρες» τους από Ρόδο και Κλεόβουλο, όπου ανήκαν την περασμένη σεζόν.
Οι απόκτησή τους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς οι άνθρωποι του Εθνικού, έχουν έρθει σε συνεννόηση τόσο με τα «ελάφια», όσο και με τους Λινδιακούς και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα να μείνουν ελεύθεροι, για να υπογράψουν και επίσημα στο σύλλογο της Αρχίπολης.
Επιβεβαίωση των παραπάνω πληροφοριών θεωρείται το γεγονός ότι οι παίκτες ακολούθησαν το χθεσινό πρόγραμμα της προπόνησης του συλλόγου.
Από εκεί και πέρα, οι «κυανόλευκοι» είναι κοντά και στην απόκτηση του επιθετικού, Δημήτρη Δημητρά που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Καλυθιών.
Ο έμπειρος σέντερ φόρ, στις επαφές που είχε τις προηγούμενες ημέρες με τους Αρχιπολενούς, συμφώνησε στους περισσότερους από τους όρους της ενδεχόμενης συνεργασίας τους.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «δσπορ», χθες το βράδυ αναμενόταν το καθοριστικό ραντεβού του ποδοσφαιριστή με τη διοίκηση του Εθνικού, έτσι ώστε να συμφωνήσουν και στις τελευταίες λεπτομέρειες της απόκτησή του, προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου