Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Το πρόγραμμα του «γηραιού»

Το επόμενο σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 για την σεζόν 2023-2024, με την συμμετοχή της ΠΑΕ Διαγόρας γι’ ακόμα μία χρονιά.
Τη Δευτέρα 11/9 έγινε ο διαχωρισμός των ομίλων, με τους «κυανέρυθρους» να τοποθετούνται στον 2ο όμιλο (Νότιο) έπειτα από σχετικό αίτημα που κατέθεσαν το οποίο και έγινε αποδεκτό, καθώς στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν στον 1ο όμιλο (Βόρειο).
Μετά από το διαχωρισμό των ομίλων, ακολούθησε η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος για την σεζόν 2023-2024.
Στον 1ο γύρο ο «γηραιός» θα αγωνιστεί πέντε φορές εντός και έξι φορές εκτός έδρας, όπου θα κληθεί να βάλει τις βάσεις για την εξασφάλιση της παραμονής τους, έτσι ώστε στην συνέχεια να κοιτάξει ψηλότερα (δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο φετινό πρωτάθλημα υπάρχουν play off για την άνοδο και play out για τον υποβιβασμό).
Η ΠΑΕ Διαγόρας θα υποδεχθεί στον 1ο γύρο το Αιγάλεω, τα Χανιά, τον Ιωνικό, την Καλαμάτα και την Καλλιθέα, ενώ θα φιλοξενηθεί από τον Γιούχτα, την Ηλιούπολη, τον Τηλυκράτη, τον Ολυμπιακό Β’, την Παναχαϊκή και τον Παναθηναϊκό Β’.
Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές το πρόγραμμα των «κυανέρυθρων» μπορεί να θεωρηθεί βατό, καθώς στην πρεμιέρα θα φιλοξενηθούν από τον Γιούχτα, στην 2η και 3η αγωνιστική θα υποδεχθούν το Αιγάλεω και τα Χανιά αντίστοιχα, ενώ στην 4η αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Ηλιούπολη.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο «γηραιός» έχει τη δυνατότητα να κάνει το 4 στα 4 που θα τονώσει αγωνιστικά, ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά την ομάδα για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League 2.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου