Αθλητικά

ΣΚΟΕ: Αγώνες σταθερού στόχου

Η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας ανακοίνωσε τους αγώνες πρακτικής σκοποβολής και πρακτικού στόχου που θα διεξαχθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα σε όλη την χώρα.
Μεταξύ αυτών και τους αγώνες σταθερού στόχου που θα διεξαχθούν σήμερα Σάββατο και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Ρόδου και τον Σ.Π.Σ Αστυνομικών Ρόδου.
Στη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρονται τα εξής:
«Σταθερός στόχος
-Αγώνες Γ’ Κατηγορίας στις 16 και 20 Σεπτεμβρίου 2023, πιστόλι κεντρικής πυροδότησης, σπορ, τυφέκιο ΜΔ 200μ., Benchrest και στάνταρντ του Σ.Σ. Ρόδου στο σκοπευτήριο Καλυθιών Ρόδου με ώρα έναρξης 16:30 και 9:00 αντίστοιχα.
-Αγώνας Γ’ Κατηγορίας στις 16 Σεπτεμβρίου 2023, πιστόλι κεντρικής πυροδότησης, σπορ και στάνταρντ του Σ.Π.Σ. Αστυνομικών Ρόδου στο σκοπευτήριο Κάτω Καλαμώνα Ρόδου με ώρα έναρξης 16:30».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου