Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Έγινε ο αγιασμός και αναχωρεί για τα Φιλιατρά

Τις ευχές της εκκλησίας πήρε ο Α.Σ. Ρόδος ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης στα αποδυτήρια της ομάδας τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, από τον πατέρα Νεκτάριο.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσα τα «ελάφια» αναφέροντα τα εξής:
«Έγινε ο αγιασμός της ομάδας μας την Πέμπτη από τον πατέρα Νεκτάριο. Με τις ευλογίες της εκκλησίας, με τις ευχές όλων, ξεκινάμε».
Πλέον το μυαλό όλων στον Α.Σ. Ρόδος βρίσκεται στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (16:00) με αντίπαλο την Εράνη Φιλιατρών στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 3ο όμιλο (η πρεμιέρα αναβλήθηκε).
Η αποστολή των «ελαφιών» θα αναχωρήσει το Σάββατο, αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για τα Φιλιατρά, με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που θα επιτρέψει στον Α.Σ. Ρόδος να ξεκινήσει με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις του, αλλά και θα τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου