Τοπικές Ειδήσεις

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Mε απόφαση της γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου συγκροτήθηκε η Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων του άρθρου 12 του ν. 3870/2010 για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Η επιτροπή απαρτίζεται από τους ακόλουθους:
1. Δέσποινα Τζαφά του Ηλία, πρόεδρο Εφετών του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά ως πρόεδρο, με αναπληρώτρια την Ολυμπία Χατζησπύρου του Αντωνίου, Εφέτη του ως άνω δικαστηρίου.
2. Όλγα Παπαχρήστου του Παύλου, πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Ιωάννα Παχή του Κωνσταντίνου ομοίως πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
3. Παναγιώτη Μηλόπουλο του Στεφάνου, επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στην Υπηρεσία Επιτρόπου OTA IX (Πειραιά) ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Μαγδαληνή Λεκκάκου του Δημάκη, επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στην Υπηρεσία Επιτρόπου Τομέα Παιδείας II.
4. Αθανάσιο Γεωργαντώνη του Μιχαήλ, αν. προϊστάμενο της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Λάζαρο Γουναρίδη του Νικολάου, ελεγκτή της Β’ Υποδιεύθυνσης της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής.
5. Γεώργιο Μαυρομάτη του Γρηγορίου, εκπρόσωπο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.) ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Ευστρατία Ελευθερίου του Γεωργίου, εκπρόσωπο του ίδιου φορέα.
6. Δημοσθένη Χατζηγιάννη του Ιωάννη, εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Βορείου Αιγαίου ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Αντώνιο Αντωνέλλο του Παναγιώτη), εκπρόσωπο του ίδιου φορέα, όταν εξετάζεται θέμα ή καταγγελία που αφορά σε Δήμο χωρικής αρμοδιότητας Βορείου Αιγαίου.
7. Μιχαήλ Παπαγεωργίου του Θεοδώρου, εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Νοτίου Αιγαίου ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Μαυρουδή του Αθανασίου, εκπρόσωπο του ίδιου φορέα, όταν εξετάζεται θέμα ή καταγγελία που αφορά σε Δήμο χωρικής αρμοδιότητας Νοτίου Αιγαίου.
Για τη γραμματειακή υποστήριξη και υποβοήθηση του έργου της εν λόγω Επιτροπής, αποσπώνται σε αυτήν οι κάτωθι πέντε (5) υπάλληλοι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου:
1. Γεωργία Βρεττάκη του Ιωάννη, μόνιμη υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού.
2. Ιωάννης Καραμπάτσος του Βασιλείου, μόνιμος υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού.
3. Αγγελική Καρατζά του Ευριπίδη, μόνιμη υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού.
4. Αναστάσιος Μπάστας του Διονυσίου, μόνιμος υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού.
5. Ευφροσύνη Πετρή του Ηλία (ΑΔΤ: ΑΜ642172), υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού ΙΔΑΧ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου