Αθλητικά

Οι εκλογές και το νέο Δ.Σ. στον σύλλογο Jump Shoot Ρόδου!

Ο σύλλογος «Jump Shoot Ρόδου» πραγματοποίησε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 τις πρώτες του εκλογές για τη συγκρότηση του πρώτου επίσημου ΔΣ στην ιστορία του. Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στην έδρα του συλλόγου εντός των εγκαταστάσεων του Κολλεγίου Ρόδου υπό την εποπτεία του δικηγόρου,κυρίου Γιώργου Ρουμελιώτη,ο οποίος είχε οριστεί από το Δικηγορικό σύλλογο Ρόδου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών,ο πρωτεύσας σε σταυρούς προτίμησης Ξυπολιάς Ιωάννης συγκάλεσε συνεδρίαση όλων των εκλεγέντων και πλέον το ΔΣ που προέκυψε αποτελείται από τους εξής:
Πρόεδρος: Ξυπολιάς Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Μουρουζίδης Ιωάννης
Γραμματέας: Κασέκας Φώτιος
Ταμίας: Τσιάλτας Βασίλειος
Μέλος: Σταυριανάκης Γεώργιος
Προτεραιότητα του νεοσύστατου ΔΣ αποτελεί το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού για το σύλλογο και η καλύτερη δυνατή οργάνωση του 3ου Ανοικτού-εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης 2023-2024 που θα συνδιοργανωθεί με την Αθλητική Ακαδημία Ρόδου στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου με ημερομηνία έναρξης το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 και με τη συμμετοχή 16-εκτός απροόπτου-ομάδων και 300 αθλητών

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου