Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: «Στροφή» στο Αιγάλεω

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα τις φετινές της επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Super League 2 η ΠΑΕ Διαγόρας.
Οι «κυανέρυθροι» στο παιχνίδι που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο Ιεράπετρας «Πέτρος Βουζουνεράκης» γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-0 από τον Γιούχτα για την πρεμιέρα του 2ου ομίλου (Νότιου).
Ο «γηραιός» είχε μέτρια απόδοση έως και το 60ο λεπτό, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, και παρότι στην συνέχεια ήταν καλύτερος από τους γηπεδούχους, δημιουργώντας ευκαιρίες για να σκοράρει, τελικά το σκορ έμεινε ίδιο έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γιάννη Ανδρικόπουλου.
Πλέον η αναμέτρηση της Κρήτης ανήκει στο παρελθόν, με την ΠΑΕ Διαγόρας να στρέφει την προσοχή της στο εντός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο το Αιγάλεω, που αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 16:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας.
Οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν, έτσι ώστε να ανοίξουν λογαριασμό στο βαθμολογικό πίνακα και να τονώσουν την ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα, η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας έγινε τη Δευτέρα, με τον Θωμά Γράφα να χωρίζει σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του. Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι αθλητές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής, εκτελώντας ασκήσεις αποθεραπείας και χαλάρωμα, ενώ στο δεύτερο γκρουπ ήταν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς.
Σήμερα Τρίτη οι «κυανέρυθροι» θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να… γεμίσουν τις μπαταρίες αφού θα έχουν ρεπό και την Τετάρτη θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με το Αιγάλεω.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στην αναμέτρηση με το «Σίτι» ο Θωμάς Γράφας θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Φέκκα, αφού ο νεαρός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς του φυσικοθεραπευτή του «γηραιού» Τάσου Κατσικά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου