Αθλητικά

”Φωνάζει” η Ε.Α.ΚΑ. για τις προπονητικές ώρες!

Η Ε.Α.ΚΑ. με επιστολή της στον Δ.Α.Ο.Κ. διαμαρτύρεται για απροειδοποίητη αλλαγή ώρας στις προπονήσεις, τονίζοντας ότι δόθηκε μία έξτρα ώρα στην Ακαδημία σε σχέση με τα αρχικά συμφωνηθέντα. Αναλυτικά παραθέτουμε την επιστολή της Ε.Α.ΚΑ. ”Αξιότιμα μέλη του ΔΑΟΚ, ,ε τεράστια έκπληξη γίναμε φέτος μάρτυρες μια πρωτόγνωρης κίνησης την οποία θα θέλαμε να καταδικάσουμε ως ανάρμοστη. Έπειτα από την από κοινού συνάντηση όλων των σωματείων (8/9/2023) τα οποία χρησιμοποιούν το κλειστό γήπεδο, η οποία έγινε σε πλαίσια πολιτισμένα και με διάθεση συνεργασίας, αποφασίστηκαν όπως κάθε χρόνο οι ώρες προπονήσεων των σωματείων. -Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι το σωματείο μας αποτελεί το πολυπληθέστερο σε δυναμικό σωματείο με τα περισσότερα αγωνιστικά τμήματα, γεγονός το οποίο μπορούμε με δεδομένα να σας αποδείξουμε εάν μας το ζητήσετε- . Με το σκεπτικό αυτό (ότι δηλαδή η ΕΑΚΑ έχει επιπλέον τμήματα ΝΕΑΝΙΔΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ που δεν κατεβάζει η ΑΚΑΔΗΜΙΑ) στη συνάντηση παραχωρήθηκαν 26 ώρες στο κλειστό στην ΕΑΚΑ και 24 ώρες στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, αν και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε η αναλογία να είναι 28-22, με βάση τα τμήματα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΩΝ 2 ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ!!! Εμείς πάντα ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ώστε να μπορεί και η συμπολίτισσα ομάδα να έχει τα ελάχιστα απαραίτητα χρονικά περιθώρια προπονήσεων.
Αφού λοιπόν ανακοινώθηκαν οι ώρες προπονήσεων και εμείς με τη σειρά μας τις ανακοινώσαμε στα παιδιά και τους γονείς ώστε να προσαρμόσουν τα απαιτητικά προγράμματά τους μαθαίνουμε από μια ¨μουντζούρα¨ στο πρόγραμμα την Τρίτη 12/9 ότι η ομάδα μας έχει χάσει 1 ώρα από τις συμφωνημένες η οποία δόθηκε στην έτερη ομάδα μπάσκετ (CBA). Προφανώς έπρεπε να απευθυνθούμε στον υπεύθυνο αθλητισμού προκειμένου να εκφράσουμε αρχικά το ερώτημα για το εάν ισχύει και στη συνέχεια να ζητήσουμε μια πειστική επεξήγηση για το γεγονός αυτό. Η απάντηση λοιπόν που λάβαμε από τον Αντιδήμαρχο και υπεύθυνο αθλητισμού του νησιού μας ήταν (μετά από ανταλλαγή τηλεφωνημάτων και επιχειρημάτων) εν τέλει αυτολεξεί: ¨Ισχύει, και θα κάνω ότι γουστάρω εγώ!¨
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι πραγματικά η 1 ώρα δεν είναι το μείζον ζήτημα. Εάν υπήρχε θέληση από την Ακαδημία Καλύμνου (CBA) να μας ζητήσει την ώρα με διάλογο σίγουρα θα βρισκόταν μέση λύση. Με μονομερείς διαδικασίες και αυταρχικές αποφάσεις τέτοιου είδους δεν γίνεται να υπάρξει αποτέλεσμα συνεργασίας. Για τον λόγο αυτόν ζητάμε αρχικά την αιτιολόγηση για την αλλαγή αυτήν γραπτώς και με δεδομένα ώστε να την παραθέσουμε σε όλους τους γονείς και να σας ενημερώσουμε πως μέχρι να πραγματοποιηθεί αυτό η ομάδα μας όπως είναι φυσιολογικό θα προπονείται στο κλειστό την Τρίτη 6-7 όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί στη από κοινού συνάντηση”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου