Τοπικές Ειδήσεις

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

Την 25-09-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου – Ερμούπολης, 31χρονος ημεδαπός ο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημίων οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα οποίος οδηγούσε δίκυκλο ενώ του είχε αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας για παράβαση του Κ.Ο.Κ..

Την 25-09-2023 το απόγευμα συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, 20χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Την 25-09-2023 το βράδυ συνελήφθησαν στην Κάρπαθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 28 και 37 ετών οι οποίοι διέμενα παράνομα στη χώρα μας.

Την 25-09-2023/10.10’ στην Κω, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 30χρονο ημεδαπό παρέσυρε και τραυμάτισε 83χρονο ημεδαπό που διέσχιζε το οδόστρωμα. Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γ.Ν. Κω όπου κατέληξε. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Κω.

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κω Την 25-09-2023 συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 47χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς «ΚΛΟΠΗ» με ποινή φυλάκισης 10 μηνών για διάπραξη κλοπής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου