Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Ανάλογη συνέχεια…

Η πρώτη νίκη του Α.Σ. Ρόδος στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας είναι γεγονός, αφού τα «ελάφια» επιβλήθηκαν στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας της Α.Ε. Μεσολογγίου με σκορ 4-0 για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου.
Οι «πράσινοι» ήταν εμφανώς ανώτεροι από τους φιλοξενούμενους σε όλοι τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν εύκολα στη κατάκτηση των τριών βαθμών, όπως μαρτυρά και το τελικό αποτέλεσμα.
Πλέον ο Α.Σ. Ρόδος έφτασε τους 4 βαθμούς στη συλλογή του και θα πρέπει να έχει ανάλογη συνέχεια για να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο που έχει θέσει και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου.
Επόμενο εμπόδιο για τα «ελάφια» είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Α.Ε. Ερμιονίδας την οποία και θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 16:00 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.
Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο, αφού η Α.Ε. Ερμιονίδας διαθέτει μία από τις ποιο… αφιλόξενες έδρες τους 3ου ομίλου, γι’ αυτό και ο Α.Σ. Ρόδος θα πρέπει να παρουσιάσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο για να κατακτήσει την νίκη, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.
Ταυτόχρονα, εφόσον κατακτηθεί το «τρίποντο», θα τονώσει και την ψυχολογία των «πρασίνων» ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΣ Κόρινθος την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου για την εμβόλιμη 1η αγωνιστική.
Βέβαια ο προπονητής Μανώλης Σκύβαλος έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να συγκεντρωθούν στην Α.Ε. Ερμιονίδας και να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για την κυριακάτικη αναμέτρηση.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το θετικό στο στρατόπεδο του Α.Σ. Ρόδος είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι αθλητές είναι στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου