Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Ξεκουράστηκαν και επιστρέφουν στη δουλειά…

Ημέρα ξεκούρασης και ανασύνταξης δυνάμεων ήταν η Τρίτη για τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Διαγόρας, καθώς ο προπονητής Θωμάς Γράφας τους έδωσε ρεπό για να… γεμίσουν τις μπαταρίες τους, έτσι ώστε να παρουσιαστούν «φρέσκοι» στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν.
Οι «κυανέρυθροι» θα επανέλθουν σήμερα Τετάρτη σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιγάλεω στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 2ο όμιλο (Νότιο).
Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με τον Θωμά Γράφα και τους συνεργάτες του, έπειτα από το απαραίτητο ζέσταμα, να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και αγωνιστικά παιχνίδι με την μπάλα.
Το ευχάριστο στο στρατόπεδο του «γηραιού» είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού για να τους προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται ενόψει «Σίτι».
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, μετά από την εκτός έδρας ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2 από τον Γιούχτα (2-0), η νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής απέναντι στο Αιγάλεω, αποτελεί μονόδρομο για την ΠΑΕ Διαγόρας.
Οι «κυανέρυθροι» πρέπει πάση θυσία να κατακτήσουν το «τρίποντο» για να ανοίξουν λογαριασμό στον βαθμολογικό πίνακα, για να τονώσουν την ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας, αλλά και για να… φτιάξουν τους φιλάθλους τους ξεκινώντας ιδανικά τις εντός έδρας επίσημες υποχρεώσεις τους.
Φυσικά στο στρατόπεδο του «γηραιού» γνωρίζουν ότι το παιχνίδι θα έχει σημαντικές δυσκολίες, αφού το Αιγάλεω θα έρθει στο νησί μας για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο ο Θωμάς Γράφας και οι ποδοσφαιριστές του έχουν πίστη στις δυνατότητες τους και θέλουν να προετοιμαστούν κατάλληλα για να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο που εύκολα ή δύσκολα θα τους οδηγήσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι προπονήσεις της ΠΑΕ Διαγόρας θα είναι καθημερινές έως και το πρωί του Σαββάτου που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, αφού το παιχνίδι με το Αιγάλεω αναμένεται να οριστεί από τη διοργανώτρια αρχή για το μεσημέρι της προσεχούς Κυριακής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου