Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος : Με στόχο το «διπλό» στην Ερμιονίδα

Για την Ερμιονίδα αναχώρησε η αποστολή του Α.Σ. Ρόδος, καθώς σήμερα Κυριακή στις 16:00 τα «ελάφια» θα φιλοξενηθούν στο δημοτικό στάδιο της περιοχής από την τοπική Α.Ε. Ερμιονίδας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 3ο όμιλο.
Οι «πράσινοι» μετά από την εντός έδρας εύκολη νίκη με σκορ 4-0 σε βάρος της Α.Ε. Μεσολογγίου, θέλουν να προσθέσουν ακόμα ένα «τρίποντο» στην συλλογή τους, προκειμένου να αυξήσουν την βαθμολογική του συγκομιδή, αλλά και για να τονώσουν την ψυχολογία τους ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι την προσεχή Τετάρτη 4 Οκτωβρίου με τον ΠΑΣ Κόρινθος για την εμβόλιμη 1η αγωνιστική.
Πάντως, ο προπονητής Μανώλης Σκύβαλος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στην Α.Ε. Ερμιονίδας, αφού γνωρίζει ότι το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο για να οδηγηθούν στην κατάκτηση των τριών βαθμών.
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου