Τοπικές Ειδήσεις

Συμμετοχή του ΕΠΑΛ Παραδεισίου στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ

ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ RODOS PALACE LUXURY CONVENTION RESORT

Οι μαθητές Γ΄ Λυκείου των τμημάτων Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων και Υπαλλήλων Αποθήκης και Εφοδιασμού (logistics) επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο Rodos Palace στις 27 Σεπτεμβρίου 2023.

Η επίσκεψη των μαθητών πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού. Ο τουρισμός αποτελεί την κινητήρια δύναμη για την οικονομική, βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη του τόπου μας και η εκπαιδευτική επίσκεψη συνέβαλε στη βιωματική σύνδεση των θεωρητικών γνώσεων με την τουριστική πραγματικότητα.

 

Η εκπαιδευτική επίσκεψη περιλάμβανε ξενάγηση στους χώρους του ξενοδοχείου καθώς και του συνεδριακού κέντρου (Convention Center) την οποία υλοποίησε ο κ. Πρωτόπαπας, Διευθυντής Προσωπικού. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με άλλα στελέχη του ξενοδοχείου, συζητώντας για τον τομέα του τουρισμού και τις προοπτικές απασχόλησής τους στον εν λόγω τομέα.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο Καμπουράκη για την άψογη φιλοξενία καθώς και την αγαστή συνεργασία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου