Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Με στόχο την πρόκριση στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης»

Τις επίσημες υποχρεώσεις της στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας ξεκινά σήμερα η ΠΑΕ Διαγόρας, αφού στις 13:30 θα φιλοξενηθεί στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» από το Αιγάλεω για την 4η φάση του θεσμού.
Οι «κυανέρυθροι» λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας νίκη τους επί του «Σίτι» με σκορ 2-1 (το Σάββατο 30/9) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, θέλουν να βαδίσουν στον ίδιο δρόμο των επιτυχιών, παίρνοντας την πρόκριση για την 5η φάση, όπου θα υποδεχθούν τον Παναιτωλικό.
Ο Θωμάς Γράφας και οι συνεργάτες του γνωρίζουν ότι το σημερινό παιχνίδι του Κυπέλλου είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που προηγήθηκε για το πρωτάθλημα, γι’ αυτό και ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να ξεχάσουν όσα έγιναν το Σάββατο και συγκεντρωθούν στην σημερινή «μάχη».
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίο μετεγγραφικού αποκτήματος του «γηραιού» Ματίας Πάρντο. Επομένως ο Γράφας θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα έτσι ώστε η ΠΑΕ Διαγόρας να πάρει την νίκη- πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.
Όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες, ενώ η αποστολή του «γηραιού» αναχώρησε για την Αθήνα το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το προσεχές σαββατοκύριακο η ΠΑΕ Διαγόρας δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις σtην Super League 2, αφού λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν θα οριστούν τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής.
«Σφυρίζει» ο Μπεκιάρης
Ο Δημήτρης Μπεκιάρης από τον σύνδεσμο Κορίνθου θα διευθύνει το παιχνίδι ανάμεσα στο Αιγάλεω και το Διαγόρα.
Βοηθοί του θα είναι ο Νίκος Τριαντάφυλλος (Κορίνθου) και ο Χρήστος Μπάλας (Τρικάλων), 4ος διαιτητής ο Γιώργος Μπαλαχούτης (Πειραιά) και παρατηρητής διαιτησίας ο Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης (Πειραιά).
Να σημειώσουμε ότι η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 13:30 και όχι στις 16:00 όπως είχε αρχικά οριστεί.
Αναλυτικά:
Κύπελλο Ελλάδας
4η φάση
Τετάρτη 4/10
-Δημοτικό γήπεδο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» 13:30
Αιγάλεω- Διαγόρας
Διαιτητές: Μπεκιάρης, Τριαντάφυλλος, Μπάλας
4ος διαιτητής: Μπαλαχούτης
Παρ. διαιτησίας: Τριανταφυλλίδης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου