Τοπικές Ειδήσεις

Το πρόγραμμα επίσκεψης στην Ρόδο του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνου Κυρανάκη

Θεμάτων που άπτονται της λειτουργίας και του εκσυγχρονισμού του Κτηματολογίου Ρόδου θα επιληφθεί σε επίσκεψη που έχει προγραμματίσει σήμερα στο νησί ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης. (σχετικά έγραψε χθες η «δ»).
Ο υφυπουργός θα αφιχθεί στη Ρόδο την 09.00 ώρα σήμερα και θα επισκεφθεί το Κτηματολόγιο. Την 11.00 ώρα θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη και την 12.00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου.
Την 13.00 ώρα θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους από το ΤΕΕ Δωδεκανήσου, ενώ δεν είχε μέχρι και χθες το μεσημέρι διευκρινισθεί τι ώρα θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο.
Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην περιφέρεια Νοτίου Τομέα Αθηνών, που είναι υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, από τον Ιούνιο του 2023, διετέλεσε Β’ γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων (2019–2023), αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας (2016–2019) και πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (2013–2017).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου