Τοπικές Ειδήσεις

Κώστας Χατζηχριστοδούλου: Αγωνιζόμαστε με το Γιώργο Χατζημάρκο για ένα Νότιο Αιγαίο δυναμικό, βιώσιμο, ευφυές

Αγωνιζόμαστε με το Γιώργο Χατζημάρκο για ένα Νότιο Αιγαίο δυναμικό, βιώσιμο, ευφυές.

Ένα Νότιο Αιγαίο με κοινές αξίες και κοινωνική συνοχή, με διεθνή παρουσία, σεβασμό στους κατοίκους, επισκέπτες και τις επόμενες γενιές.

Το Νότιο Αιγαίο που οραματιζόμαστε έχει ξεχωριστή ταυτότητα και αυτοπεποίθηση. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη που αξίζει ο τόπος μας μένοντας πιστοί και προσηλωμένοι στους σχεδιασμούς μας οι οποίοι βήμα βήμα, μέρα τη μέρα επιτυγχάνονται.

Αυτές είναι οι βασικές μας επιδιώξεις και θα το προσπαθήσουμε να βρούμε τις χρηματοδοτήσεις μέσω ΕΣΠΑ αλλά και μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, που θεωρούμε ότι η κυβέρνηση θα φροντίσει να κάνει τις αναθεωρήσεις κονδυλίων.

Το θέμα της πολιτικής προστασίας παραμένει ψηλά στην ατζέντα τόσο τη δική μου όσο και του συνδυασμού που εκπροσωπώ. Είμαστε σε συνεχή επαφή με όλες τις αρχές, τα σώματα ασφαλείας, τους δήμους και σχεδιάζουμε τις άμεσες ενέργειες που απαιτούνται κάθε εποχή, καλοκαίρι-χειμώνα, για να έχουμε την καλύτερη δυνατή προστασία.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα επενδύσει περισσότερο από ποτέ σε δράσεις και παρεμβάσεις για την κοινωνική συνοχή και την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου