Ειδήσεις

Συνελήφθησαν 4 Κινέζες μασέζ το διήμερο που πέρασε

Τις υπηρεσίες τους έναντι αμοιβής προσέφεραν σε λουόμενους στις παραλίες του νησιού 4 Κινέζες μασέζ, με αποτέλεσμα να συλληφθούν το διήμερο που μας πέρασε:

Στις 16-08-2014 το μεσημέρι συνελήφθησαν σε παραλία στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου τρεις γυναίκες υπήκοοι Κίνας ηλικίας 31, 32 και 51 ετών, γιατί παρείχαν υπηρεσίες μασάζ (χειροπρακτικές μαλάξεις) έναντι αμοιβής σε λουόμενους χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Στις 17-08-2014 το απόγευμα συνελήφθη στο Φαληράκι της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου μια 35χρονη υπήκοος Κίνας, γιατί παρείχε υπηρεσίες μασάζ (χειροπρακτικές μαλάξεις) έναντι αμοιβής σε λουόμενους, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • τα παιδια ενος κατωτερου Θεου    18.08.2014 15:10

    ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΠΑΜΕ?ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ?ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΡΠ….. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΑΨΗΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΛΕΦΤΑ.(α και μπαρμπαδες απο την Κορωνη)

Σχολιασμός άρθρου