Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Πανέτοιμος να διεκδικήσει την πρόκριση

Ένα από τα ποιο ενδιαφέροντα παιχνίδια στην σεζόν 2023-2024 καλείται να δώσει σήμερα Τετάρτη η ΠΑΕ Διαγόρας, καθώς στις 16:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο «γηραιός» μετά από τη δραματική του πρόκριση σε βάρος του Αιγάλεω (επικράτησε στην παράταση με σκορ 2-0 στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης») θέλει να προσθέσει ακόμα μία επιτυχία στη συλλογή του, προκρινόμενος και κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου έτσι ώστε να βρεθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.
Φυσικά οι «κυανέρυθροι» γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, αντιμετωπίζοντας μία ομάδα της Super League 1, ωστόσο έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και είναι πανέτοιμοι να κάνουν το παιχνίδι τους, διεκδικώντας με όλες τους τις δυνάμεις τις πιθανότητες που τους αναλογούν για την κατάκτηση της νίκης- πρόκρισης.
Το ευχάριστο για τον προπονητή Θωμά Γράφα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών του και όλοι είναι διαθέσιμοι, προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με το βάρος να πέφτει στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής και σε ασκήσεις ενεργοποίησης των αθλητών.
Ο Θωμάς Γράφας δεν ανακοίνωση αποστολή, αφού κάλεσε όλους τους «κυανέρυθρους» να βρίσκονται σήμερα στα αποδυτήρια του «γηραιού», έτσι ώστε λίγο πριν από την σέντρα να καταλήξει στην βασική ενδεκάδα και στην 20αδα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κώστας Κατοίκος
«Άρχοντας» του σημερινού αγώνα ανάμεσα στο Διαγόρα και τον Παναιτωλικό θα είναι ο Κώστας Κατοίκος του συνδέσμου Αθηνών, σύμφωνα με τον ορισμό της ΚΕΔ/ΕΠΟ.
Βοηθοί του θα είναι ο Μιχάλης Νιδριώτης από τον σύνδεσμο Αθηνών και ο Γιώργος Χριστοδούλου από τον σύνδεσμο Ημαθίας, 4ος διαιτητής ο Ανδρέας Βλάχος από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Λιαχούδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας
Αναλυτικά:
Κύπελλο Ελλάδας
5η φάση
Τετάρτη 11/10
-Δημοτικό στάδιο Ρόδου 16:00
Διαγόρας- Παναιτωλικός
Διαιτητές: Κατοίκος, Νιδριώτης, Χριστοδούλου
4ος διαιτητής: Βλάχος
Παρ. διαιτησίας: Λιαχούδης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου