Αθλητικά

Διγενής: «Ψήφισε» τον Καρανάκη, χωρίς δύο με τον Κλεόβουλο

Με τον Δημήτρη Καρανάκη σε ρόλο πρώτου προπονητή θα πορευτεί από εδώ και στο εξής ο Διγενής.
Ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος εκτελούσε μέχρι πρότινος χρέη γυμναστή, «προβιβάζεται» μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Γιάννη Καμίτση, στο πλαίσιο μίας εξέλιξης που μοιάζει να έρχεται… αναδρομικά, καθώς η διοίκηση των Κοσκινιατών σκόπευε να του παραδώσει τα ηνία μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Φιλήμονα Μιχαλάκη, στα μέσα της προετοιμασίας.
Η συμφωνία επισημοποιήθηκε μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση:
«Τα κλειδιά των αποδυτηρίων δίνει ο Διγενής στον Δημήτρη Καρανάκη ο οποίος θα είναι ο επόμενος προπονητής του Διγενή. ο κ. Καρανάκης μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη γυμναστή της ομάδας!
Ο Δημήτρης έχει παραστάσεις από πολλές ομάδες Γ’ Εθνικής, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν βοηθός προπονητή στον Αστέρα Παστίδας.
Το Δ.Σ. του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και δεσμευόμαστε για πλήρη υποστήριξη».
Ο Δημήτρης Καρανάκης θα κάνει ποδαρικό στο εντός έδρας παιχνίδι της προσεχούς Παρασκευής με αντίπαλο τον Κλεόβουλο, το οποίο διεξάγεται μία ώρα νωρίτερα λόγω του γάμου του τερματοφύλακα Μιχάλη Μανωλάγκα.
Ο Διγενής θα παραταχθεί με δύο σημαντικές απουσίες, καθώς ο Μάριος Γκαμμίς θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής (αποβλήθηκε από το πρόσφατο ματς με τον Ποσειδώνα Καρπάθου), ενώ ο Κυριάκος Μαριάς τραυματίστηκε στον αχίλλειο και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα επανέλθει στις προπονήσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Υπενθυμίζεται, πως το περασμένο Σάββατο οι Κοσκινιάτες κέρδισαν τον πρώτο φετινό βαθμό τους, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην έδρα του Ποσειδώνα μετά από ένα ματς, στο οποίο σπατάλησαν σημαντικό αριθμό καλών ευκαιριών.
Το γεγονός πως τις δημιούργησαν, σε συνδυασμό με τη βελτιωμένη εικόνα τους, κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία, καθώς είναι βέβαιο πως δεν θα αργήσει η στιγμή που η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις θα αρχίσει να αποδίδει και θα μεταφραστεί σε πολύτιμους βαθμούς.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου