Αθλητικά

Κλεάνθης: Αναχωρεί για την Κω χωρίς δύο και αισιόδοξος

Σήμερα το απόγευμα αναχωρεί για την Κω η αποστολή του Κλεάνθη, ώστε να αντιμετωπίσει αύριο την Αναγέννηση Ασφενδιού για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Ο προπονητής Κώστας Καλημέρης δεν θα έχει τη δυνατότητα να στηριχθεί στις υπηρεσίες του Νικόλα Σκέμπι, ο οποίος αδυνατεί να κάνει το ταξίδι λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, καθώς και του τραυματία Μανώλη Κακκούλη.
Υπενθυμίζεται, πως ο τελευταίος υπέστη ζημιά στο γόνατο κατά τη διάρκεια του ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Άγιο Γεώργιο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε την ύπαρξη μερικής ρήξης χιαστού.
Μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα θα αποφασιστεί αν το πρόβλημα αποκατασταθεί μέσω χειρουργικής επέμβασης ή θα αποδειχθεί αρκετή μία συντηρητική αγωγή, κάτι το οποίο εύχεται αυτονόητα τόσο ο ίδιος, όσο και οι άνθρωποι της ομάδας.
Οι Παραδεισιώτες, οι οποίο έχουν γευτεί μέχρι στιγμής και τα τρία αποτελέσματα, θα μπουν αύριο στις 12:30 στο γήπεδο του Ζηπαρίου με στόχο να επανασυνδεθούν με τις νίκες, παρότι ακόμα και ο βαθμός της ισοπαλίας θα αποτιμηθεί θετικά.
Η ομάδα προέρχεται από το εντός έδρας 2-2 με τον Ηρακλή Λάρδου, το οποίο «σφράγισε» ένα για την ίδια μάλλον περίεργο παιχνίδι με διακυμάνσεις στην απόδοσή της και λίγες στιγμές απροσεξίας, που της κόστισαν. Τα λάθη αναλύθηκαν επαρκώς στις προπονήσεις της εβδομάδας (η τελευταία έγινε χθες το απόγευμα) και οι πάντες βλέπουν τη συνάντηση με την Αναγέννηση ως μία καλή ευκαιρία η ομάδα να επιβεβαιώσει τις δυνατότητές της και το εξαιρετικό κλίμα, το οποίο τη συνοδεύει από τις αρχές του καλοκαιρού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου