Αθλητικά

Διγενής: Τέλος ο Ταντίκης, ενίσχυση με Μπάρδη

Αλλαγές προέκυψαν στο έμψυχο δυναμικό του Διγενή ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Παρελθόν από τις τάξεις των Κοσκινιατών αποτελεί ο Χρήστος Ταντίκης, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην λύση της συνεργασίας τους, με τον σύλλογο να επισημοποιεί το «διαζύγιο» εκδίδοντας ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Αποδεσμεύτηκε ο Χρήστος Ταντίκης από τον Διγενή. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης και συμφώνησαν για το τέλος της συνεργασίας τους.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του εύχεται καλή ποδοσφαιρική συνέχεια».
Οι άνθρωποι του Διγενή, άμεσα έστρεψαν την προσοχή τους στην αγορά για να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό τους και τα κατάφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ο σύλλογος συμφώνησε με τον Δημήτρη Μπάρδη, επισημοποιώντας την μετεγγραφή εκδίδοντας ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Το Δ.Σ του Α.Σ. Διγενής με χαρά ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μπάρδη.
Ο 27χρονος μέσος ο οποίος είχε φορέσει ξανά την φανέλα του Διγενή το 2017 αναμένεται να βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του κόουτς Καρανάκη.
Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου