Τοπικές Ειδήσεις

Oλοκληρώθηκε η διαδικασία επίδειξης και επανακαταμέτρησης του συνόλου των ψηφοδελτίων στο νησί της Ρόδου

Oλοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι η διαδικασία επίδειξης και επανακαταμέτρησης του συνόλου των ψηφοδελτίων στο νησί της Ρόδου σε ικανοποίηση του αιτήματος που υπέβαλε την Παρασκευή ο επικεφαλής της παρατάξεως «Με Δύναμη για τη Ρόδο» και δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Επιδείχθηκε στα 4 συνεργεία των δύο παρατάξεων που συστήθηκαν το σύνολο των τμημάτων της Ρόδου ενώ ορισμένα πρόσθετα ζητήματα που έχουν ανακύψει θα αποτελέσουν αντικείμενο περαιτέρω ελέγχου της παρατάξεως Καμπουράκη.
Χθες εξάλλου αναρτήθηκε η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με την οποία ανακηρύχθηκαν οι επιτυχόντες και οι επιλαχόντες συνδυασμοί και υποψήφιοι σε πίνακα ανακοινώσεων του δικαστηρίου, όπου θα παραμείνει επί τριήμερο.
Ακολούθως, όπως έγραψε η «δημοκρατική» εκκινεί η 7ήμερη προθεσμία για την άσκηση ενστάσεων κατά του κύρους αυτής.
Οπως έγραψε η «δημοκρατική», και οι δύο συνδυασμοί των κ.κ. Αντώνη Καμπουράκη και Αλέξανδρου Κολιάδη θα ασκήσουν ενστάσεις και επιπλέον έκαστος συνδυασμός θα ασκήσει και αντένσταση για να αντικρούσει τους ισχυρισμούς της αντίπαλης πλευράς.
Ηδη αμφότερες οι παρατάξεις έχουν καταγράψει αναλυτικά τις παρατηρήσεις τους και τα ευρήματά τους από την επίδειξη τόσο των 1.405 άκυρων ψηφοδελτίων του πρώτου γύρου όσο και του συνόλου των έγκυρων ψηφοδελτίων στα 224 εκλογικά τμήματα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Ελισάβετ Παττού    25.10.2023 12:01

    Εμείς πότε θα μάθουμε για τα αποτελέσματα της επανακαταμέτησης;

Σχολιασμός άρθρου