Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Χωρίς Κέρι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Βάρδας

• Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκαν οι Μίσκου και Γωνιωτάκης αναμένουν τα «ελάφια»

Ένα από τα βασικά επιθετικά του όπλα θα στερηθεί ο προπονητής του Α.Σ. Ρόδος Μανώλης Σκύβαλος στο εντός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας (δημοτικό στάδιο Ρόδου στις 15:00) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 3ο όμιλο, με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας.
Πρόκειται για τον μεσοεπιθετικό και πρώτο σκόρερ των «ελαφιών» Φλόρενς Κέρι, ο οποίος είναι τιμωρημένος, καθώς στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με την Α.Ε. Μυκόνου αντίκρισε την τρίτη του κίτρινη κάρτα από την αρχή του πρωταθλήματος.
Όσον αφορά στις περιπτώσεις του Μάρκου Μίσκου και του Γιώργου Γωνιωτάκη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως έγραψε η «δσπορ», οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων, για να μάθουν αν θα μπορέσουν να συμπεριληφθούν στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού ενόψει ΠΑΟ Βάρδας.
Τα ευχάριστα αφορούν στον Στέλιο Καψάλη, τον Κώστα Καρρίκι και τον Αντριάνο Τρόκα που εξέτισαν τις ποινές τους και θα είναι στη διάθεση του Μανώλη Σκύβαλου.
Από εκεί και πέρα, με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Βάρδας.
Ο Μανώλης Σκύβαλος και οι συνεργάτες του, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, δούλεψαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, ενώ εκτελέστηκαν και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν την Πέμπτη και θα είναι καθημερινές έως και την Κυριακή, που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το δευτεριάτικο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας, όπου τα «ελάφια» θα επιδιώξουν να προσθέσουν ακόμα ένα «τρίποντο» στην συλλογή τους για να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου