Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος- ΠΑΟ Βάρδας: 0-0 (Χ)αμένη ευκαιρία για τα «ελάφια»

• Ο Α.Σ. Ρόδος δεν μπόρεσε να σκοράρει με συνέπεια να αναδειχθεί ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον ΠΑΟ Βάρδας στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας

Ο Α.Σ. Ρόδος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον ΠΑΟ Βάρδας στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 3ο όμιλο.
Τα «ελάφια» παρότι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, κυρίως, στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με το 0-0 να μένει έως και το τέλος του παιχνιδιού.
Οι «πράσινοι»… πέταξαν δύο βαθμούς με συνέπεια να… πέσουν από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα, ο Α.Σ. Ρόδος τίμησε τον πρώην ποδοσφαιριστή του συλλόγου Θανάση Μπίσσα.
Η εικόνα
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Α.Σ. Ρόδος να έχει τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να σκοράρει, χωρίς όμως να τα καταφέρει, αφού μέχρι και το 30ο λεπτό το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά και από τις δύο ομάδες.
Ο ΠΑΟ Βάρδας από την πλευρά του στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, έκλεισε τους χώρους προς την εστία του και δεν επέτρεψε στα «ελάφια» να φανούν επικίνδυνα.
Από το 31ο λεπτό και μετά ο Α.Σ. Ρόδος ανέβασε την απόδοσή του, είχε τρεις καλές στιγμές μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όμως ο Νικολόπουλος, ο Μπαρμπαρούσης και ο Καψάλης δεν βρήκαν στόχο.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν και αυτοί μία καλή ευκαιρία, με την σέντρα- σουτ του Μπίσσα να περνάει λίγο έξω από τα δοκάρια το Μανουσάκη, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Ο Α.Σ. Ρόδος ξεκίνησε πολύ δυνατά στο δεύτερο 45λεπτό, αποφασισμένος να πετύχει το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα.
Τα «ελάφια» πίεσαν τους φιλοξενούμενους και από το 50ο έως και το 57ο λεπτό, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως οι προσπάθειες του Ζούνη και του Τσούτση είτε σταμάτησαν στον τερματοφύλακα του ΠΑΟ Βάρδας Βορύλλα, είτε ήταν άστοχες.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, πιέζοντας τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι από την πλευρά τους έβρισκαν τον τρόπο να αμυνθούν.
Ο χρόνος περνούσε, με τον Α.Σ. Ρόδος να μην μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Βορύλλα, με το 0-0 να μένει έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γιάννη Γιανναράκη.
Οι φάσεις
2ο λεπτό: Σέντρα- σουτ του Μπίσσα από τα αριστερά, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Μανουσάκης.
31ο λεπτό: Σέντρα του Νικολόπουλου από τα αριστερά, η μπάλε έφτασε στον Μπαρμπαρούση που έκανε το γυριστό σουτ, με τον Βορύλλα να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.
35ο λεπτό: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικολόπουλο από τα δεξιά όπως επιτίθεται ο Α.Σ. Ρόδος, έδιωξε με δυσκολία ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
37ο λεπτό: Καλή ευκαιρία για τον Α.Σ. Ρόδο. Φάουλ- σέντρα από τον Δούμτση από τα δεξιά, ο Καψάλης έκανε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια του Βορύλλα.
41ο λεπτό: Επικίνδυνη σέντρα- σουτ του Μπίσσα, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από τα δοκάρια του Μανουσάκη.
50ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ωραία επίθεση από τον Α.Σ. Ρόδος, ο Τσούτσης τροφοδότησε τον Δούμτση, με τον τελευταίο να πασάρει στον Ζούνη που έκανε το πλασέ, από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή του Α.Σ. Ρόδος, με τον Βορύλλα να αποκρούει την μπάλα, η οποία βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι, πριν καταλήξει κόρνερ.
51ο λεπτό: Νέα ευκαιρία για τον Α.Σ. Ρόδος και πάλι με τον Τσούτση, ο οποίος έκανε το πλασέ από ευνοϊκή θέση, με τον Βορύλλα να απομακρύνει με τα πόδια.
56ο λεπτό: Πιέζει ο Α.Σ. Ρόδος. Εκτέλεση κόρνερ από τον Δούμτση, κεφαλιά του Τσούτση, με την μπάλα να απομακρύνεται πριν περάσει την γραμμή τέρματος από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ Βάρδας.
57ο λεπτό: Διαγώνιο σουτ από τον Τσούτση με την μπάλα να περνάει δίπλα από τα δοκάρια του Βορύλλα.
Οι συνθέσεις
Α.Σ. Ρόδος: Μανουσάκης, Νικολόπουλος (49ο λ.τρ. Ξεπαπαδάκης), Πατσιαβούρας (61ο Τρόκα), Γωνιωτάκης (79ο Αργκολέσι), Καψάλης, Λάσκαρης (79ο Μπουρνέλης), Δούμτσης, Τσούτσης, Καρρίκι, Ζούνης, Μπαρμπαρούσης.
ΠΑΟ Βάρδας: Βορύλλας, Λιόσης, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Κούστα (65ο Παπαχριστόπουλος), Λαθύρης (92ο Τσεκούρας), Μπίσσα (92ο Δουλαβέρης), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός (73ο Μικελάτος), Θεοφάνης, Μαστραντωνάκης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου