Αθλητικά

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. και ο Σ.Δ.Κ.Δ. συγχαίρουν τον Αγγελή!

Με ανακοίνωση της, η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου συγχαίρει τον Αργύρη Αγγελή για τον ορισμό του στον αγώνα της Basket League Περιστέρι- Καρδίτσα. Αναλυτικά: ”Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου συγχαίρουν θερμά τον διαιτητή του Συνδέσμου Δωδεκανήσου, Αργύρη Αγγελή για τον ορισμό του στον αγώνα της Basket League Περιστέρι -Καρδίτσα .Ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλοι διαιτητές”
Επίσης, το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου συγχαίρουν θερμά τον αξιολογημένο μας διαιτητή και αντιπρόεδρο Αργύρη Αγγελή για την μεγάλη του επιτυχία να λάβει τον πρώτο του ορισμό σε παιχνίδι της Basket League. Αποτελεί για εμάς τιμή και υπερηφάνεια η συμμετοχή του στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος στην Ελλάδα! Ευχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλες σημαντικές επιτυχίες από όλους τους αξιολογημένους μας διαιτητές, οι οποίοι εκπροσωπούν το δωδεκανησιακό μπάσκετ στις εθνικές κατηγορίες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου