Αθλητικά

Κατταβιά: Ψάχνει τη νίκη που θα της γυρίσει τον «διακόπτη»

Να καθαρίσουν το μυαλό τους ξεχνώντας τα όσα τους πλήγωσαν μέχρι σήμερα και ταυτόχρονα να βρουν, μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις, τη «συνταγή» που θα τους κάνει πιο δημιουργικούς και αποτελεσματικούς, προσπαθούν οι ποδοσφαιριστές της Κατταβιάς ενόψει του αυριανού, ιδιαίτερα σημαντικού και δύσκολου εκτός έδρα παιχνιδιού με τον Κλεόβουλο, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Οι «κιτρινόμαυροι» της νότιας Ρόδου προέρχονται από μία κακή ήττα στο ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο από τον Διγενή, που τους καθήλωσε στους τέσσερις βαθμούς και στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, βάζοντάς τους από νωρίς στην πίεση.
Στα μάτια του προπονητή Κώστα Παπαδόπουλου είναι εμφανής ο κλονισμός της αυτοπεποίθησης της ομάδας, η οποία προφανώς και δεν είναι τόσο κακή όσο δείχνουν τα αποτελέσματά της. Το «κλειδί» για να αντιστραφεί το κλίμα είναι να έρθει το συντομότερο μία μεγάλης αξίας νίκη και το επικείμενο ματς με τον Κλεόβουλο είναι αναμφίβολα από αυτά που προσφέρονται για να βοηθηθεί η Κατταβιά να γυρίσει τον «διακόπτη», παίρνοντας μία βαθιά βαθμολογική ανάσα και ταυτόχρονα ανακτώντας την πίστη στις δυνατότητές της.
Για τις ανάγκες της πληρέστερης δυνατής προετοιμασίας του συγκροτήματός τους, ο Κώστας Παπαδόπουλος θα αξιοποιήσει και το σημερινό απόγευμα, καθώς βρήκε διαθέσιμο το ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι.
Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» ελπίζει πως η τελευταία προπόνηση θα τον απαλλάξει από τον «πονοκέφαλο» της απουσίας των Νίκου Γκουφέρου και Ορέστη Δαφερέρα, η συμμετοχή των οποίων ήταν μέχρι χθες αμφίβολη.
Δεδομένα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Χρήστος Φορτομάρης και Ζαχαρίας Πολυτσέρης, που ταλαιπωρούνται από θλάση, ενώ στην αρχική ενδεκάδα θα επιστρέψει λογικά ο Άγγελος Γαμπιεράκης, ο οποίος κατέγραψε κόντρα στον Διγενή τα πρώτα λεπτά του μετά το αρκετά μεγάλο την αποθεραπεία του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου