Αθλητικά

Στο ντέρμπι της Elite League ο Ασλανίδης!

Στο μεγάλο ντέρμπι της Elite League (7η αγωνιστική) ορίστηκε ο Ηλίας Ασλανίδης, ο οποίος είναι πιθανό τις επόμενες εβδομάδες να «σφυρίξει» σε αγώνα Basket League. Ο αξιολογημένος διαιτητής και γενικός γραμματέας του Σ.Δ.Κ.Δ. ορίστηκε στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στο Μίλωνα και τον Έσπερο Λαμίας. Μαζί του θα είναι ο Βολιώτης Κώστας Σταματόπουλος και ο Κρητικός Χρήστος Σκανδαλάκης.
ΚΥΡΙΑΚΗ(12/11):
«Κροίσος Πέρσης» (15:00): Μίλων- Έσπερος Λαμίας
(Σταματόπουλος- Σκανδαλάκης- Ασλανίδης/ Τεφτίκης)
Εξάλλου, μαζί θα βρεθούν στο Μοσχάτο η Έφη Τσατταλιού και ο Γιώργος Τζανετάκης την προσεχή Κυριακή. Οι δύο αξιολογημένοι διαιτητές ορίστηκαν να διευθύνουν μαζί την αναμέτρηση της Γ’ Εθνικής (National League 2) ανάμεσα στην Ελευθερία Μοσχάτου και το Ηράκλειο, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (17:00) στο Α’ κλειστό γυμναστήριο του Μοσχάτου. Μαζί τους θα είναι η Ανθή Χαϊνά (Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας).
ΚΥΡΙΑΚΗ(12/11):
Α’ Μοσχάτου (17:00): Ελευθερία Μοσχάτου- Ο.Α.Α. Ηράκλειο
(Χαϊνά- Τσατταλιού- Τζανετάκης/ Φιλίππου Χ.)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου