Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Έτοιμοι να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα

Μακριά από το νησί μας δοκιμάζεται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ΠΑΕ Διαγόρας, αφού σήμερα θα φιλοξενηθεί στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη από τον Ολυμπιακό Β’ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 2ο όμιλο (Νότιο).
Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από τον Τηλυκράτη Λευκάδας, με συνέπεια να υποχωρήσουν στην 7η θέση του πίνακα, γι’ αυτό και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα για να ανέβουν και πάλι βαθμολογικά.
Ο «γηραιός» έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και οι ποδοσφαιριστές του είναι έτοιμοι να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, έτσι ώστε να κατακτήσουν πόντο ή πόντους στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ανοίγοντας λογαριασμό μακριά από την έδρας τους.
Ο Θωμάς Γράφας έχει επιστήσει την προσοχή στους αθλητές του, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν κόντρα στη δεύτερη ομάδα των «ερυθρόλευκων». Γι’ αυτό και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, απόλυτη συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό, αγωνιστική πειθαρχία, πάθος και εφαρμογή του πλάνου που έχει καταστρώσει μαζί με τους συνεργάτες του, έτσι ώστε να επιβάλουν τον ρυθμό τους για να οδηγηθούν στο θετικό αποτέλεσμα.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ματίας Πάρντο που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία της ΠΑΕ Διαγόρας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή σε γήπεδο της Αττικής, καθώς η αποστολή αναχώρησε για την πρωτεύουσα το πρωί της ίδιας ημέρας.
Ο Μανδαλενάκης «σφυρίζει» το παιχνίδι Ολυμπιακός Β’- Διαγόρας
Ο Μανώλης Μανδαλενάκης από τον σύνδεσμο Ηρακλείου θα διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με τον Διαγόρα.
Βοηθοί του θα είναι ο Νίκος Πάγκαλος από τον σύνδεσμο Λασιθίου και ο Κώστας Μάτσας από τον σύνδεσμο Ηρακλείου, 4ος διαιτητής ο Φώτης Ντάουλας από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής και παρατηρητής διαιτησίας ο Νίκος Σπυράκης από τον σύνδεσμο Λακωνίας.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τον Τηλυκράτη Λευκάδας.
Αναλυτικά:
Super League 2
2ος όμιλος (Νότιος)
7η αγωνιστική
Σάββατο 11/11
-Προπονητικό κέντρο Ρέντη 14:00
Ολυμπιακός Β’- Διαγόρας
Διαιτητές: Μανδαλενάκης, Πάγκαλος, Μάτσας
4ος διαιτητής: Ντάουλας
Παρ. διαιτησίας: Σπυράκης
-Δημοτικό στάδιο Παραλίας 15:00
Καλαμάτα- Τηλυκράτης
Διαιτητές: Μαχαίρας, Αραβίδης, Μημίδης
4ος διαιτητής: Μπαϊρακτάρης
Παρ. διαιτησίας: Μπαλτάς

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου