Αθλητικά

Κλεόβουλος: Με την ύψιστη προσοχή για ένα απόθεμα ασφαλείας

Κάθε άλλο παρά ως αντίπαλο με τον οποίο μπορεί το σύνολό του να ξεμπερδέψει εύκολα, βλέπει ο Παναγιώτης Ζούνης τον Ηρακλή Λάρδου, τον οποίο θα αντιμετωπίσει αύριο ο Κλεόβουλος στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries,
Ο τεχνικός των Λίνδιων πιστεύει- και προσπαθεί να περάσει στους ποδοσφαιριστές του ως μήνυμα- πως το συγκρότημα του Μανώλη Κοντού αδικείται από τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή του και πως είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να μετουσιώνει σε βαθμούς τις δεδομένες δυνατότητές του, το τελευταίο δε που θέλει να σκέφτεται είναι πως η αρχή θα γίνει από το αυριανό ματς, πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που ο Κλεόβουλος έχει το πλεονέκτημα της έδρας, παρότι είναι ο τυπικά φιλοξενούμενος του ζευγαριού.
«Ο Ηρακλής διψάει για βαθμούς, οφείλουμε να τον αντιμετωπίσουμε με μεγάλο σεβασμό και την απόλυτη προσοχή», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ζούνης, ο οποίος θέλει να δει την ομάδα του νικήτρια για έναν επιπλέον λόγο. Η επόμενη τριάδα αγώνων που περιμένει τους «κυανόλευκους» είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας, κόντρα σε ομάδες με ποιότητα και φιλοδοξίες, συνεπώς είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μπουν στην «καυτή» συνέχεια μ’ ένα βαθμολογικό απόθεμα ασφαλείας.
Ο Κλεόβουλος θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τους Αναγέννηση Ασφενδιού (εντός), Απόλλωνα Καλυθιών (εκτός) και Ηρακλή Μαρτισών (εντός έδρας) και βασική προϋπόθεση προκειμένου να μην φορτωθεί αχρείαστη πίεση, θεωρείται η επιτυχία του στην αυριανή συνάντησή του με τον Ηρακλή Λάρδου.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, η ψυχολογία είναι εξαιρετική μετά τα τελευταία καλά αποτελέσματα, ενώ τα προβλήματα είναι πλέον αισθητά λιγότερα, αν και το «φρέσκο» που προέκυψε, θα είναι διαρκείας.
Ο Παναγιώτης Κουκουτσέλας φέρεται να ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως αποφάσισε να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, πιθανώς για να εγκατασταθεί μόνιμα.
Ο Παναγιώτης Ζούνης στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα με την παραπάνω εξέλιξη, καθώς δεν χάνει μόνο ένα βασικό στέλεχος του κορμού, αλλά κι έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στον Κλεόβουλο για δέκα ολόκληρα χρόνια και ως εκ τούτου, ήταν ιδιαίτερα σημαντικός και για τα αποδυτήρια της ομάδας.
Στο αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρδου δεν θα αγωνιστεί ο νεαρός Αντώνης Μουδάτσος, ο οποίος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου