Αθλητικά

Ποδηλασία: Βογιατζής και Μπάστιαλη επισκέφθηκαν τον πρωθυπουργό

Τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη επισκέφτηκαν την Πέμπτη ο Γιώργος Βογιατζής και η Νεμρά Μπάστιαλη, με τη συζήτηση να περιστρέφεται αποκλειστικά στην ποδηλασία και την ανάπτυξη του αθλήματος στη Ρόδο.
Ο πρωθυπουργός γνώριζε για το εργοστάσιο κατασκευής ποδηλάτων του Γιώργου Βογιατζή, την γνωστή Fidusa και ως λάτρης του ποδηλάτου τους φιλοξένησε στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την ποδηλασία στη Ρόδο, για την Historica και έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, γνωρίζοντας φυσικά και την ιστορία του νησιού στην ποδηλασία.
Παράλληλα έκανε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την κατασκευή ποδηλάτων στη Fidusa και φυσικά η επίσκεψη του Γιώργου Βογιατζή και της Νεμράς Μπάστιαλη, μόνο πολλαπλά οφέλη θα έχει για την ποδηλασία στη Ρόδο.
Η αγάπη και των δύο για την ποδηλασία έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα, με τη Fidusa να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής ποδηλάτων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου